Overzicht van allerlei overige opdrachten

Voor de eigenaresse van Lapjes en Labeltjes, Chantal Halapiry, een website ontworpen en gebouwd in Jimdo. Chantal maakt mooie, creatieve en originele cadeautjes voor de kleintjes. Van stoffen slingers met de naam van de jarige tot knuffeldoekjes voor de allerkleinste. De producten worden op bestelling gemaakt dus altijd uniek en afgestemd op de wensen van de klant. Opzoek naar een cadeau? Bestellen maar!

Via het bureau Freelancefirm een opdracht aangenomen bij AkzoNobel als contentmanager voor de global website.

In één maand tijd moest de oude website gemigreerd worden naar de nieuwe website, in totaal ruim 3.500 pagina's. Als contentmanager gezamenlijk met de steakholders van AkzoNobel verantwoordelijk dat de desbetreffende content op een correcte manier zichtbaar was in de nieuwe omgeving.

Budgetcoach Jannetje Halapiry-Krimp helpt mensen om hun thuis administratie op orde te krijgen en zich een weg te banen door de administratieve molen waarin de cliënt verwikkeld raakt wanneer het even tegen zit in het leven. Het doel voor de cliënt is om aan het einde van het traject zelfredzaam te zijn in het voeren van de eigen thuisadministratie.

Voor Jannetje een frisse en overzichtelijk website ontwikkeld en opgezet die zij nu zelf gemakkelijk kan bijhouden door middel van een CMS systeem.
Previous Next

In de rol als Teammanager verantwoordelijk voor de gehele organisatie rondom het Jong Oranje Dames Handbal Team in zowel Nederland als tijdens toernooien (EK's en WK's) en oefenstages in het buitenland. Aanspreekpunt voor Pers, (locale) Organisatie, Officals tijdens EK's en WK's en andere deelnemende teams.

Met de Youth (t/m 17 jaar) in 2007 de bronze EK medaile gewonnen in Slowakije en tijdens het EK in eigen land met de Juniors (t/m 19 jaar) de zilveren medaile als slotstuk!