Overzicht van mijn Evenementorganisatie opdrachten

Previous Next

De Volvo Ocean Race is 's werelds hardste zeilwedstrijd, een race van ongeveer 70.000 kilometer rond de wereld. Voor de eerste keer in de 42-jarige geschiedenis doet de lange en zware oceaanrace Den Haag aan. Geen volledige stop-over maar een heuse pitstop in de enige Nederlandse stad aan zee! Op 18 juni 2015 kwamen Volvo Ocean Race-zeilers aan in Scheveningen en laden zij zich nog één keer op voordat ze op 20 juni de eindsprint inzetten van Den Haag naar de finish in Zweden.

Mijn rol als Productie en Office Manager van het Backstage huis was erg diverse en hectisch, zoals het er meestal aan toegaat bij een sportevenement. De voorbereidende werkzaamheden kwamen goed van pas maar de meeste klusjes moest a la minuut worden opgelost omdat ze net iets anders gingen.

Tijdens het driedaagse Volvo Ocean Race Festival in de haven van Scheveningen waren veel gratis activiteiten, o.a. kon je virtueel ervaren hoe extreem het er aan toe gaan aan boord van een raceboot en in de avonduren zijn er optredens op het festival terrein.

Programma 19 juni: Golden Earring, Racoon, DI-RECT

Programma 20 juni: Anouk, Typhoon, Gers Pardoel, Nielson en Miss Montreal
Previous Next

De Europese Handbal Federatie nomineert Marketing Supervisiors voor alle Champions League wedstrijden. In de rol als Marketing Supervisior verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de rechten (marketing afspraken en TV/Radio rechten) en plichten die zijn verbonden aan de Champions League. In deze rol ondersteunen en adviseren van de thuisspelende teams in hoe het protocol moet worden ingevuld. Aanspreekpunt voor internationale Broadcasting en Pers.