Updates van mijn projecten

Indian Summer in Noorwegen

Half oktober en reizen naar Noorwegen is genieten van de mooie kleuren in de natuur. De auto rit van Olso airport naar Elverum is ruim een uur en onderweg veel bossen en meren. De vrijwilliger van de club die mij komt ophalen is een meneer op leeftijd en met een voorliefde voor geschiedenis. Tijdens de rit wordt ik helemaal bijgepraat over hoe de Noorse koning tijdens de WOII is verdreven en uiteindelijk in Elverum veilig was, wat een geweldig verhaal!.

Dit hoort dus ook allemaal bij mijn werk als Marketing Supervisor voor de Champions League handbal. Elverum is een stad met ongeveer 5.000 inwoners en ook hier gaat iedereen naar de thuiswedstrijden.

De zondag staat in het teken van de wedstrijd, tijdens de Technische bespreken alle punten met elkaar doorgenomen en beide teams zijn klaar voor de wedstrijd. Het wordt een spannende wedstrijd tussen Elverum Handball en Naturhouse La Rioja met een klein verschil voor de thuisclub naar 60 minuten.

De avond afgesloten met het eten van Eland, ja echt, Eland. Deze streek staat bekend om de uitstekende keuken. Morgen weer terug naar het natte Nederland.