Updates van mijn projecten

Previous Next

Champions League - Bjerringbro Silkeborg (DEN)

Na een "winterstop" van de heren Champions League reis ik op zaterdagmiddag 11 maart naar het mooie Denemarken voor mijn eerste wedstrijd in 2017. Het is voor mij totaal geen straf om genomineerd te zijn voor een wedstrijd bij onze buren in het noorden. De rechtstreeks vlucht van Amsterdam naar Billund van nog geen uur en dan 45 minuten met de auto naar Silkeborg maken het eenvoudig.

De wedstrijd van zondag is een belangrijke voor plaatsing bij de laatste 16 van de Champions League. Het gevoel is al op zaterdagavond aanwezig bij het diner, het gaat maar over 1 ding! Op zondagochtend 12 maart, de wedstrijd dag, begint de technische meeting om 10.00 uur. De EHF offical uit Servië en de scheidsrechters uit Hongarije zijn ook aanwezig. Alles is goed voorbereid en de sporthal is, na wat laatste punten, gereed voor de wedstrijd.

Bjerringbro-Silkeborg is vanaf het begin van de wedstrijd de sterker ploeg en Kadetten Schaffhausen uit Zwiterserland kunnen alleen maar zorgen dat de achterstand niet te groot gaat worden. Het thuis team plaatst zich bij de laatste 16 teams in de Champions League seizoen 2016 - 2017.