Updates van mijn projecten

Previous Next

Na ruim 3 maanden van voorbereiding is eind mei de Marketing Portal van TUI live gegaan. De eerste gebruikers zijn misschien wel meteen de lastigste gebruikers, de Mobiele Reisadviseurs. Binnen TUI zijn deze Mobiele Reisadviseurs een belangrijk onderdeel binnen de Retail tak. De MRA's, zoals genoemd worden, zijn allemaal zelfstandige ondernemers die onder de vlag van TUI at Home opereren. Vooral de MRA's hebben dus veel behoefte aan Marketing Communicatie materialen met eigen bedrijfsgegevens erop in combinatie met het sterke merk TUI. In de Marketing Portal kunnen de MRA's eenvoudig Facebook posts en headers maken met de standaard templates. Ook geldt dit voor Advertenties, Flyers, Rolbanieren, auto stickers, enz. enz. De volgende fase van de uitrol zijn de TUI Winkels, gevolgde door de TUI Winkels op de Antillen en daarna de derden reisbureaus.

Landal GreenParks Webshop

Samen met het Sales Team van de Landal Parken, Het Land van Bartje, Hof van Saksen, Strand Resort Ouddorp Duin en Twenhaarsveld heb ik hard gewerkt om een nieuwe online boodschappen omgeving te ontwikkelen. In samenwerking met CCV Shop staat er nu een frisse en overzichtelijk webshop waar het eenvoudig is om de boodschappen te bestellen voor aankomst op een Landal GreenParks accommodatie. Mijn opdracht zit er op maar de collega's gaan de komende periode hard aan de slag om de overige parken aan te sluiten bij de Landalwebshop.

De webshop die ik, samen met mijn team en de CCV shop, aan het ontwikkelen ben komt steeds dichterbij het moment waarop deze gelanceerd gaat worden. Vandaag in de studio bij Maarten Huisman van Studio Nelson foto's gemaakt van de product categorieën op de homepage. Naast deze foto's ook nog een aantal andere passende foto's gemaakt.

Het eind resultaat van de fotoshoot blijft nog even geheim!

Mijn eerste drie Champions League wedstrijden vonden allemaal plaats in het Noorden van Europa. De start was bij Elverum in Noorwegen, daarna naar Skjern Denemarken en als afsluiter naar Aalborg ook in Denemarken. Beide landen zijn erg goed aan te reizen en de clubs hebben alles goed in orde, een heerlijke start van het seizoen 2017-2018.

Door mijn, wat late zomervakantie, startte ik pas half oktober met de eerste wedstrijd van het seizoen. Dit heeft ook voordelen omdat de clubs dan allemaal al weer één of twee thuiswedstrijden hebben gehad en iedereen weer compleet op de hoogte is van de regels van de VELUX Champions League.

Previous Next

Na een "winterstop" van de heren Champions League reis ik op zaterdagmiddag 11 maart naar het mooie Denemarken voor mijn eerste wedstrijd in 2017. Het is voor mij totaal geen straf om genomineerd te zijn voor een wedstrijd bij onze buren in het noorden. De rechtstreeks vlucht van Amsterdam naar Billund van nog geen uur en dan 45 minuten met de auto naar Silkeborg maken het eenvoudig.

Sta voor universele waarden!

Een brede coalitie van maatschappelijke organisaties (Hivos, Humanistisch Verbond, ActionAid, CARE, Cordaid, Greenpeace, Human, Humanitas, Stichting HVO Primair, OneWorld, Oxfam Novib, Partos) start in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een campagne voor vrijheid en gelijkheid. Wij maken ons zorgen over toenemende tegenstellingen tussen groepen in Nederland en zien dat kernwaarden zoals vrijheid, openheid en gelijkheid onder druk staan. Een kleine week voor de verkiezingen roepen wij iedere kiezer op om bij het uitbrengen van de stem te staan voor die waarden.

Een drukke handbal week met twee mooie wedstrijden in twee mooie landen en steden.

Vrijdag 18 november in de loop van de ochtend vloog ik van Amsterdam Schiphol naar Kopenhagen, ja Kopenhagen Denemarken voor een wedstrijd in Zweden! De auto rit van Kopenhagen naar Kristianstad ZWE ging via de brug die Denemarken en Zweden met elkaar verbinden. Erg mooi en een aparte ervaring dat er actieve grenscontrole is aan de Zweedse kant van de brug

Half oktober en reizen naar Noorwegen is genieten van de mooie kleuren in de natuur. De auto rit van Olso airport naar Elverum is ruim een uur en onderweg veel bossen en meren. De vrijwilliger van de club die mij komt ophalen is een meneer op leeftijd en met een voorliefde voor geschiedenis. Tijdens de rit wordt ik helemaal bijgepraat over hoe de Noorse koning tijdens de WOII is verdreven en uiteindelijk in Elverum veilig was, wat een geweldig verhaal!.

De eerste zaterdag van september is sinds de laatste jaren geblokt voor de EHF Marketing Supervisior Workshop. Tijdens deze workshop worden alle marketing supervisiors weer helemaal bijgepraat over het komende seizoen Champions League handbal.

Seizoen 2016 - 2017 begon voor mij echt met een droomstart, FC Barcelona!

Dinsdag 11 oktober heb ik de ochtend vlucht naar Barcelona om zo nog wat extra tijd te hebben om van deze mooie stad te genieten. De temperatuur is ruim boven de 20 graden dus ik vermaak mij prima.